Основні | |
---|---|
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Стан | Новий |
Свисток | Не передбачений |
Підходить для індукційних плит | Так |
Країна виробник | Туреччина |
Матеріал ручки | бакеліт |
Тип ручки | Фіксована |
Матеріал чайника | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Турецький набір. Чайник 1,2 л + чайник для заварювання 0,4 л.
Для заварювання чаю в Туреччині використовують спеціальний двоярусний чайник çaydanlık (чайданлык). Маленький чайник, який зверху називається demlik (дэмлик). У нього кладеться заварка.
Турецький двоярусний чайник може бути різних розмірів і форми. Зазвичайçaydanlık зроблений із неіржавкої сталі.
Процес приготування чаю:
Починається приготування чаю з маленького верхнього чайника. У верхній чайник кладемо заварку. Турецький двоярусний чайник — ineaydanlık і процес заварювання чаю.імо під струменем води промити (деякі не промивають).
Далі у великий нижній чайник наливаємо воду та наверх ставимо маленький чайник із заварюванням і встановлюємо на плиту.
Коли вода починає нагріватися в нижньому чайнику, пари підіймаються нагору та розігрівають маленький чайник із заваркою. За такого процесу заварювання починає розм'якшуватися. Коли вода внизу закипить, потрібно залити окріп у верхній чайник. У нижній чайник додаємо ще води та доставимо наш двоярусний чайник знову на вогонь. Коли вода знову закипить, необхідно знизити вогонь до мінімуму та дати час заварювання добре заваритися. Що довше дасте час цьому процесу, то смачніший буде чай.
- Ціна: Ціну уточнюйте