Кошик
1125 відгуків
+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
пр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Чай чорний крупнолистовий чай 1000 г Goran-Tee Sindbad (розсипний)

Чай чорний крупнолистовий чай 1000 г Goran-Tee Sindbad (розсипний), фото 2
  • Немає в наявності

970 ₴/упаковка

Чай чорний крупнолистовий чай 1000 г Goran-Tee Sindbad (розсипний)
Чай чорний крупнолистовий чай 1000 г Goran-Tee Sindbad (розсипний)Немає в наявності
970 ₴/упаковка
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Характеристики
Основні
ВиробникGoran-Tee
Країна виробникНімеччина
Тип чаюЧорний чай
Склад чаюМоночай
Смакові інгредієнтиНатуральні
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Вага1000 г
УпаковкаПаперовий пакет
Подарункова упаковкаТак

Чорний крупнолистовий Goran-Tee Sinbad ― вишуканий чай, з багатим і насиченим букетом. Напій має приємний виразний колір і насичений смак з легким ароматом трохи солодких спецій та бергамоту, так характерних для сходу.

Родовища чайного листа - Шрі-Ланка.

Спосіб приготування: чайна ложка заварки на склянку окропу, настоювати 3-5 хвилин.

Рекомендації по вживанню: для заварювання краще всього використовувати м'яку очищену воду. Покладіть чай в заварювальний чайник і залийте окропом, дайте настоятися приблизно 3-5 хвилин, щільно накривши чайник кришкою (вона пропускає пар, але затримує ефірні олії, що додають чаю аромат). Чудовий напій готовий до вживання.

Рекомендовано пити з невеликою дозою цукру, щоб можна було відчути весь колорит натуральної турецької чайної суміші.

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°C і відносній вологості не більше 75% уникаючи близькості сильних запахів.

Після відкриття пачки чаю рекомендується зберігати в герметичній посуді.

Доставка по Україні.

Як заварювати турецький чай

Для приготування традиційного напою використовують спеціальні двоярусні чайники. У верхню частину насипають подрібнений чай і заливають холодною водою. Промивати чай можна прямо в маленькому заварювальному чайнику. Любителі чаю міцніше, можуть використовувати зовсім невелика кількість води для заварювання. У нижню - просто наливається вода і весь чайник встановлюється на вогонь. Вода у верхньому відсіку нагрівається від пара з нижнього, і після закипання вважається справжньою заваркою.

Любителі чаю міцніше, можуть використовувати зовсім невелика кількість води для заварювання.

Для приготування турецького чаю не слід кип'ятити воду повторно, адже інакше вода втратить свої якості і буде просто непридатна для якісного приготування такого напою. Не варто так само використовувати електронагрівач, адже рідина для турецького чаю слід доводити до кипіння виключно на вогні.

Турецький склянка для чаю.

Чай п'ють із спеціальних маленьких скляних стаканчиків (армуд), що мають посередині невелике звуження. Вважається, що такі стаканчики для чаю нагадують струнку жіночу фігуру. Чай наливають не до краю армуд, щоб не обпекти пальці в процесі чаювання. Форма стаканчиків, як стверджують турки, максимально довго зберігає температуру чаю. Обов'язково подається цукор до чаю (зазвичай два шматочки).

                              армуд_турецкий склянка для чаю

Інформація для замовлення
  • Ціна: 970 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner