Основні | |
---|---|
Упаковка | Пластикова банка |
Країна виробник | Туреччина |
Виробник | Marmarabirlik |
Вид консервації | Оливки |
Вага | 0.75 г |
Елітний сорт в'ялених чорних оливок із Туреччини
В'ялені оливки — один із найдавніших способів приготування цього продукту. Основа процесу в'янення полягає в тому, що оливки зневоднюють способом природного сушіння за температур до 40 градусів за Цельсієм. В'яління не має бути швидким і найкращим його виробляти під променями сонця. Треба розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у оливок, приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдавати в подробиці, а просто констатирувати факти, то саме у в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовані іншим способом (солення або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно окресленої, увібрали в себе тільки сонце та морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад, їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів в'ялені оливки найчастіше можна побачити або у вакуумному пакованні або розсипі.
Виробництво оливкової продукції Marmarabirlik
- Ціна: 380 ₴/банка