Кошик
1126 відгуків

Шановний покупець, у зв`язку із позаплановими відключеннями світла замовлення приймаються найближчим робочим днем, але відправки можуть затримуватись до декількох діб.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
пр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина)

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина), фото 2Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина), фото 3
  • Немає в наявності
  • Код: 2XS

292 ₴/банка

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина)
Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина)Немає в наявності
292 ₴/банка
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникMarmarabirlik
Країна виробникТуреччина
Основні
Вага0.95
Вид консерваціїОливки
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПластикова банка

Елітний сорт в'ялених чорних оливок із Туреччини

Натуральні оливки чорні в'ялені без розсолу, збір мастил відбувається після того, як вони повністю дозріють і набудуть чорного кольору, саме тоді вони мають м'ясисту структуру з тонкою шкірою й маленькою кісточкою, що легко відділяється. Такі маслини багаті на вітамін А, залізо і кальцій.

Marmarabirlik — світовий лідер із виробництва оливкової олії, маслини та продукції з маслини. На ринку з 1952 року.

Склад: Чорні оливки в розсолі натурального бродіння, сіль, регулятор кислотності (молочна кислота), затверджувач (хлорид кальцію).

Енергетична цінність на 100 г продукту: 1499 кДж / 364 ккал

Харчова цінність:

  • Жир (г) 36,6 г
  • Насичені жири (г) 5.9 г
  • Трансжири (г) 0 г
  • Холестерин (мг) — 0,1 мг
  • Вуглеводи (г) 5.7 г
  • Цукор (г) 0 г
  • Волокно (г) 2.2 г
  • Білки (г) 1.8 г
  • Сіль/натрію (г) 5.5 г/2.2 г

olivki_marmarabirlik

В'ялені оливки — один із найдавніших способів приготування цього продукту. Основа процесу в'янення полягає в тому, що оливки зневоднюють способом природного сушіння за температур до 40 градусів за Цельсієм. В'яління не має бути швидким і найкращим його виробляти під променями сонця. Треба розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у оливок, приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдавати в подробиці, а просто констатувати факти, то саме у в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовані іншим способом (солення або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно окресленої, увібрали в себе тільки сонце та морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад, їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів в'ялені оливки найчастіше можна побачити або у вакуумному пакованні або розсипі.

Виробництво оливкової продукції Marmarabirlik

ШВИДКЕТЬ ПРОДУКТИ З ТУРЦІЇ

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 292 ₴/банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner