Характеристики
Основні | |
---|---|
Об`єм | 500 мл |
Упаковка | Скляна тара |
Вага | 500 г |
Тип олії | Оливкова |
Віджим | Другий холодний |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Burcu |
Оливкова олія рафіноване.
Мабуть, у світі натуральних продуктів знайдеться трохи таких корисних для людини, як оливкова олія. Воно багате на рідкісні вітаміни, антиоксиданти та поживні речовини, які чудово засвоюються людиною. Користь оливкової олії для судин, серця, волосся і шкіри давно відома.
Оливкова олія для смаження (Помаса) — це олія другого пресування, отримана під час нагрівання вихідної сировини з подальшою рафінацією. Оливкова олія помас має дуже високу температуорну горіння (димлення), у такий спосіб під час готування не утворюються шкідливі речовини та канцерогени. Найкорисніша олія для смаження.
Для смаження, фритюрів, майонезів рафінована олія показує свої сильні сторони: надлишок вологи в нерафінованій олії викликає підвищене піноутворення. Крім того, рафінація видаляє з олії речовини, впливають на смак їжі під час нагрівання олії в сковороді.
Виробники стверджують, що оливкова олія другого пресування (Pomace Olive Oil) може бути використана для гарячого оброблення страв до 5 разів.
Доставка по Україні.
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте