Кошик
1131 відгук

Шановний покупець, у зв`язку із позаплановими відключеннями світла замовлення приймаються найближчим робочим днем, але відправки можуть затримуватись до декількох діб.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
пр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Оливки в'ялені (олівки) 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 3XS

Оливки в'ялені (олівки) 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 3XS, фото 2Оливки в'ялені (олівки) 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 3XS, фото 3
  • Немає в наявності
  • Код: Размер 3XS (381-410/кг)

Ціну уточнюйте

Оливки в'ялені (олівки) 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 3XS
Оливки в'ялені (олівки) 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 3XSНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
ВиробникMarmarabirlik
Країна виробникТуреччина
Вид консерваціїОливки
УпаковкаПластикова банка
Вага0.4 г
СкладВ'ялені маслини

Оливки в'ялені в банці Marmarabirlik KURU SELE

Оливки KURU SELE мляваються на відкритому повітрі в спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю. Періодично вручну оливки перевертаються для досягнення рівномірного процесу в'ялення.

В'ялені оливки містять приблизно 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у формі холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння й навіть діабету.

В'ялені оливки — один із найдавніших способів приготування цього продукту. Основа процесу в'янення полягає в тому, що оливки зневоднюють способом природного сушіння за температур до 40 градусів за Цельсієм. В'яління не має бути швидким і найкращим його виробляти під променями сонця. Треба розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у оливок, приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдавати в подробиці, а просто констатирувати факти, то саме у в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовані іншим способом (солення або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно окресленої, увібрали в себе тільки сонце та морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад, їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.

В'ялені оливки — профілактика здоров'я

У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений — навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії називають навіть рідким золотом. Крім цього, багато жителів Середземномор'я схильні вживати по нескольці кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, найкращого травлення. Однак ми б не радили вам надходити так само. Може бути свіжі кісточки та гарні, але в старих дуже часто починають утворюватися  деякі шкідливі речовини.

В'ялені оливки — концентрований смак

Виявляється, у в'ялених оливок дуже концентрований смак. У кілька разів сильніший, ніж, наприклад, у консервованих. Водночас якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесам, то у в'ялені, якщо що і є, так тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть згодом "слабляти" такий концентрат. Наприклад, трохи вимочивши в'ялені оливки.

Самовивіз у Дніпрі.
Доставка в Україні всіма службами, крім УкрПошти.

 

ПІДТРИМАТИ ПРОДУКТИ З ТУРЦІЇ

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner