- В наявності
- Код: Размер: S (291-320/кг)
244 ₴/банка
Основні | |
---|---|
Виробник | Marmarabirlik |
Країна виробник | Туреччина |
Вид консервації | Оливки |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 0.4 г |
Склад | В'ялені маслини |
Натуральні в'ялені оливки в оливковій олії Marmarabirlik Kuru Sele S
Харчова цінність на 100 г:
-
Енергетична цінність: 1499/364 (кДж/кКл)
-
Жир: 36,6 г
-
Насичені жири: 5,9 г
-
Трансжири: 0 г
-
Холестерин: 0,1 мг
-
Вуглеводи: 5,7 г
-
Сахар: 0 г
-
Волокно: 2.2 г
-
Білки: 1.8 г
-
Сіль: 5.5 г
Розмір: S (291-320/кг)
В'ялені оливки містять приблизно 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у формі холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння й навіть діабету.
В'ялені оливки — один із найдавніших способів приготування цього продукту. Основа процесу в'янення полягає в тому, що оливки зневоднюють способом природного сушіння за температур до 40 градусів за Цельсієм. В'яління не має бути швидким і найкращим його виробляти під променями сонця. Треба розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у оливок, приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдавати в подробиці, а просто констатувати факти, то саме у в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів.
В'ялені оливки — профілактика здоров'я
У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений — навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії називають навіть рідким золотом. Крім цього, багато жителів Середземномор'я схильні вживати по нескольці кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, найкращого травлення. Однак ми б не радили вам надходити так само. Може бути свіжі кісточки та гарні, але в старих дуже часто починають утворюватися деякі шкідливі речовини.
В'ялені оливки — концентрований смак
Виявляється, у в'ялених оливок дуже концентрований смак. У кілька разів сильніший, ніж, наприклад, у консервованих. При цьому якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесам, то у в'ялені, якщо що і є, так тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть згодом "слабляти" такий концентрат. Наприклад, трохи вимочивши в'ялені оливки.
ШВИДКЕТЬ ПРОДУКТИ З ТУРЦІЇ
- Ціна: 244 ₴/банка