Кошик
686 відгуків
+380689390967
+380993120601
УкраїнаДніпропетровська областьДніпропр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
С ЛЮБОВЬЮ ДОСТАВЛЯЕМ ЛУЧШЕЕ!

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина)

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина), фото 1
Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина), фото 2Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина), фото 3Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина), фото 4
  • В наявності
  • Код: Размер: 2XS (351-380/кг)

133 грн./банка

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина)
Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 400 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина)В наявності
133 грн./банка
Купити
+380689390967
Мобильный
  • +380993120601
    Мобильный
Купити
+380689390967
Мобильный
  • +380993120601
    Мобильный
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:00 — 17:00
    Вівторок 09:00 — 17:00
    Середа 09:00 — 17:00
    Четвер 09:00 — 17:00
    Пʼятниця 09:00 — 17:00
    Субота Вихідний
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Дніпро

  • +380689390967Мобильный
    +380993120601Мобильный
    Юлия
    УкраїнаДніпропетровська областьДніпропр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж
    +380689390967
    +380689390967
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Виробник  Marmarabirlik
Країна виробникТуреччина
Вид консерваціїОливки
УпаковкаПластикова банка
Вага0.4 кг
СкладВ'ялені маслини

В'ялені оливки в оливковій олії Marmarabirlik Sele 2XS

Харчова цінність на 100 г:

  • Енергетична цінність: 1499/364 (кДж/ ccl)

  • Жир: 36,6 г

  • Насичені жири: 5,9 г

  • Транс-жири: 0 м

  • Холестерин: 0,1 мг

  • Вуглеводи: 5,7 г

  • Цукор: 0 м

  • Волокно: 2.2 м

  • Білки: 1.8 м

  • Сіль: 5.5 м

Розмір оливок: 2XS (351-380/кг)

Оливки KURU SELE вялятся на відкритому повітрі у спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю. Періодично вручну оливки перевертаються для досягнення рівномірного процесу в'ялення.

В'ялені оливки містять близько 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у вигляді холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння і навіть діабету.

В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.

В'ялені оливки – профілактика здоров'я

У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений – навпаки сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії навіть називають рідким золотом. Крім цього багато жителів Середземномор'я схильні вживати по кілька кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, кращого травлення. Однак ми б не радили вам чинити так само. Може бути свіжі кісточки і гарні, але в старих дуже часто починають утворюватися деякі шкідливі речовини.

В'ялені оливки – концентрований смак

Виявляється у в'ялених оливок дуже концентрований смак. В кілька разів сильніше виражений ніж, наприклад, у консервованих. При цьому, якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесам, то в в'ялені якщо щось і є, то тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть згодом "послаблювати" такий концентрат. Наприклад трохи вимочивши в'ялені оливки.

 

ДИВИТИСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЕЧЧИНИ

Інформація для замовлення
  • Ціна: 133 грн./банка