Основні | |
---|---|
Виробник | Caykur |
Країна виробник | Туреччина |
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Вага | 500 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Подарункова упаковка | Так |
Дуже легкий і приємний смак цього збирання чаю надають пелюстки чайних квіток. Також цей сорт на одну п'яту складається з бруньок. Квітковий розсипний листовий чай Caykur "Çay Çiçeği" має запашний аромат, незвичайний і яскравий смак. Цей продукт, безумовно, сподобається всім поціновувачам турецького чаювання. "Çay Çiçeği" фасований без застосування пестицидів.Цей сильно ферментований (чорний) чай, має характерний для турецького чаю аромат.
Вес ― 500 г.
Доставка з Дніпра по Україні "Новий Пощой"
Турецький чай Caykur, дає Вам змогу не просто вгамувати спрагу, а й насолодитися його насиченим натуральним смаком і отримати заряд бадьорості.
Чай ТМ ↑aykur (Чайкур) має такі ознаки натуральності:
1. Свіжість. Це одна з головних характеристик якісного продукту, яка сильно впливає на смакові відтінки.
2. Смак чаю м'який, яскравий і багатогранний. Залежно від сорту чаю Ви можете вловити різноманітні смакові ноти. Приємний посмак після чаювання зберігається тривалий час.
3. Aромат чаю. Натуральність чаю передбачає повну відсутність будь-яких ароматизаторів, барвників і консервантів. Під час заварювання наших чаїв ви відчуєте яскравий натуральний аромат, який ще тривалий час лине від порожньої чашки. Пам'ятайте, що заварювати якісний чай без втрати для смаку й аромату можна до п'яти разів!
Зверніть увагу: якщо ви відчуваєте ефект розслаблення або приливу енергії після чаювання, то зазвичай це означає, що продукт якісний, що трапляється Вами.
Турецький чорний чай Caykur
Як правильно заварювати дрібнолистовий чай Caykur
Заварювання турецького чаю — справжній ритуал. Традиційно заведено використовувати спеціальний подвійний турецький чайник.
1. Засипте у верхній чайник заварку з розрахунку 1 столова ложка на людину.
2. У нижній чайник залийте воду та дочекайтеся, поки вода закипить. Весь цей час листя у верхньому чайнику буде тужитися на парі.
3. Залийте водою, що кипить, з нижнього чайника заварювання у верхньому чайнику так, щоб вона тільки покривала чайне листя.
4. Долийте в нижній чайник, якого бракує.
5. У той час, коли вода закипить вдруге, зменште вогонь до мінімуму. Коли чаїнки у верхньому чайнику осядуть — турецький чай готовий.
Заварювання необхідно наливати до середини склянки, а після розбавляти її водою з нижнього чайника до потрібної міцності.
- Ціна: 270 ₴/упаковка