Кошик
1126 відгуків

Шановний покупець, у зв`язку із позаплановими відключеннями світла замовлення приймаються найближчим робочим днем, але відправки можуть затримуватись до декількох діб.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
пр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Чай чорний великолистовий 1000 г з бергамотом Has-Tee Mesnevi (розсипний)

Чай чорний великолистовий 1000 г з бергамотом Has-Tee Mesnevi (розсипний), фото 2
  • В наявності

886 ₴/упаковка

797 ₴/упаковка

Чай чорний великолистовий 1000 г з бергамотом Has-Tee Mesnevi (розсипний)
Чай чорний великолистовий 1000 г з бергамотом Has-Tee Mesnevi (розсипний)В наявності
886 ₴/упаковка797 ₴/упаковка
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні
Країна виробникНімеччина
Тип чаюЧорний чай
Склад чаюЗбір
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаСередньолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Тип смакового інгредієнтаБергамот
Вага250 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникHAS

  Натуральний цейлонський великолистовий чорний чай з ароматом бергамоту, ферментований і висушений турецьким рецептам.

Місце вирощування чайного листа — Шрі-Ланка.

Рекомендації щодо вживання: для заварювання найкраще використовувати м'яку очищену воду. Покладіть чай у заварювальний чайник і залийте окропом, дайте настоятися приблизно 5-7 хвилин, щільно накривши чайник кришкою (вона пропускає пару, але затримує ефірні олії, що надають чаю аромату). Напій готовий до вживання.

Після відкриття пачки чаю рекомендується зберігати в герметичному посуді.

Як заварювати турецький чай

Для приготування традиційного напою використовують спеціальні двоярусні чайники. У верхню частину насипають подрібнений чай і заливають холодною водою. Промивати чай можна прямо в маленькому чайнику. Шанувальники чаю міцші, можуть використовувати зовсім невелику кількість води для заварювання. В нижню — просто наливається вода, й весь чайник встановлюється на вогонь. Вода у верхньому відсіку нагрівається від пари з нижнього, і після закипання вважається справжньою заваркою.

Шанувальники чаю міцші, можуть використовувати зовсім невелику кількість води для заварювання.

Для приготування турецького чаю не треба кип'ятити воду повторно, адже інакше вода втратить свої якості та буде просто непридатною для якісного приготування такого напою. Не варто так само використовувати електронагрівач, адже рідина для турецького чаю треба доводити до кипіння виключно на вогні.

Турецький стаканчик для чаю

Чай п'ють зі спеціальних маленьких скляних стаканчиків (армуд), що мають посередині невелике звуження. Вважається, що такі стаканчики для чаю схожі на струнку жіночу фігуру. Чай наливають не до краю арамуду, щоб не обпекти пальці в процесі чаювання. Форма скляночок, як стверджують турки, максимально довго зберігає температуру чаю. Обов'язково подається цукор до чаю (зазвичай два шматочки).

                              армуд_турецкий стаканчик для чая

Інформація для замовлення
  • Ціна: 797 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner