Кошик
1125 відгуків
+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
пр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Чай чорний великолистовий 500 г з бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний)

Чай чорний великолистовий 500 г з бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний), фото 2
  • В наявності

426 ₴/упаковка

Чай чорний великолистовий 500 г з бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний)
Чай чорний великолистовий 500 г з бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний)В наявності
426 ₴/упаковка
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Вага500 г
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Форма випускуРозсипний
Тип смакового інгредієнтаБергамот
УпаковкаПаперовий пакет
Склад чаюЗбір
Країна виробникНімеччина
Тип чаюЧорний чай
Користувальницькі характеристики
ВиробникHAS

 

  Натуральний цейлонський великолистовий чорний чай з ароматом бергамоту, ферментований і висушений за турецькими рецептами для європейського споживача. У цьому сорті чаю є присмак гіркуватості.

Місце вирощування чайного листа — Шрі-Ланка.

Самі чайні листи привезені зі Шрі-Ланки (Цейлон), але висушені та ферментовані за турецькими рецептами для європейського споживача.

  Спосіб приготування: чайна ложка заварювання на склянку окропу, настоювання 5-7 хвилин.

  Після відкриття пачки чаю рекомендується зберігати в герметичному посуді.

Доставка по Україні.

Як заварювати турецький чай

Для приготування традиційного напою використовують спеціальні двоярусні чайники. У верхню частину насипають подрібнений чай і заливають холодною водою. Промивати чай можна прямо в маленькому чайнику. Шанувальники чаю міцші, можуть використовувати зовсім невелику кількість води для заварювання. В нижню — просто наливається вода, й весь чайник встановлюється на вогонь. Вода у верхньому відсіку нагрівається від пари з нижнього, і після закипання вважається справжньою заваркою.

Шанувальники чаю міцші, можуть використовувати зовсім невелику кількість води для заварювання.

Для приготування турецького чаю не треба кип'ятити воду повторно, адже інакше вода втратить свої якості та буде просто непридатною для якісного приготування такого напою. Не варто так само використовувати електронагрівач, адже рідина для турецького чаю треба доводити до кипіння виключно на вогні.

Турецький стаканчик для чаю

Чай п'ють зі спеціальних маленьких скляних стаканчиків (армуд), що мають посередині невелике звуження. Вважається, що такі стаканчики для чаю схожі на струнку жіночу фігуру. Чай наливають не до краю арамуду, щоб не обпекти пальці в процесі чаювання. Форма скляночок, як стверджують турки, максимально довго зберігає температуру чаю. Обов'язково подається цукор до чаю (зазвичай два шматочки).

                              армуд_турецкий стаканчик для чая

Інформація для замовлення
  • Ціна: 426 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner