Кошик
886 відгуків

Шановний покупець, у період вихідних замовлення не приймаються. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
м.Дніпро, просп.Богдана Хмельницького, 142, Дніпро, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Чай чорний крупнолистовий 500 г c бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний)

  • В наявності

273 грн/упаковка

Чай чорний крупнолистовий 500 г c бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний)
Чай чорний крупнолистовий 500 г c бергамотом Has-Tee Newroz (розсипний)В наявності
273 грн/упаковка
Купити
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Купити
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Характеристики
Основні
Країна виробникНімеччина
Тип чаю Чорний чай
Склад чаюЗбір
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Тип смакового інгредієнтаБергамот
Вага500 г
УпаковкаПаперовий пакет
Користувальницькі характеристики
ВиробникHAS

 

Натуральний цейлонський крупнолистовий чорний чай з ароматом бергамоту, ферментований і висушений за турецьким рецептами для європейського споживача. В даному сорті чаю присутній присмак гірчинки.

Місце вирощування чайного листа ― Шрі-Ланка.

Самі чайні листи привезені з Шрі-Ланки (Цейлон), але висушені і ферментованих з турецьким рецептами для європейського споживача.

Спосіб приготування: чайна ложка заварки на склянку окропу, наполягати 5-7 хвилин.

Після відкриття пачки чаю рекомендується зберігати в герметичній посуді.

Доставка по Україні.

Як заварювати турецький чай

Для приготування традиційного напою використовують спеціальні двоярусні чайники. У верхню частину насипають подрібнений чай і заливають холодною водою. Промивати чай можна прямо в маленькому заварювальному чайнику. Любителі чаю міцніше, можуть використовувати зовсім невелика кількість води для заварювання. У нижню - просто наливається вода і весь чайник встановлюється на вогонь. Вода у верхньому відсіку нагрівається від пара з нижнього, і після закипання вважається справжньою заваркою.

Любителі чаю міцніше, можуть використовувати зовсім невелика кількість води для заварювання.

Для приготування турецького чаю не слід кип'ятити воду повторно, адже інакше вода втратить свої якості і буде просто непридатна для якісного приготування такого напою. Не варто так само використовувати електронагрівач, адже рідина для турецького чаю слід доводити до кипіння виключно на вогні.

Турецький склянка для чаю

Чай п'ють із спеціальних маленьких скляних стаканчиків (армуд), що мають посередині невелике звуження. Вважається, що такі стаканчики для чаю нагадують струнку жіночу фігуру. Чай наливають не до краю армуд, щоб не обпекти пальці в процесі чаювання. Форма стаканчиків, як стверджують турки, максимально довго зберігає температуру чаю. Обов'язково подається цукор до чаю (зазвичай два шматочки).

                              армуд_турецкий склянка для чаю

Інформація для замовлення
  • Ціна: 273 грн/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner