Основні | |
---|---|
Вага | 600 г |
Країна виробник | Туреччина |
Упаковка | Скляна банка |
Сировиною для тахинной пасти є кунжут. Той самий, який кладуть цукерки-тягучки і нугу, яким посипають бублики і булочки. Як же відбувається перетворення кунжуту в тахинную пасту ? І навіщо вона потрібна ?
Технологія приготування тахинной пасти досить клопітка - кунжутне насіння вимочують до розбухання. Потім вылущивается шкірка. Для того, щоб відокремити шкірку від насіння, використовують солону воду. Шкірка йде на дно, а насіння спливають на поверхню. Потім насіння кунжуту збирають, висушують, обсмажують до золотистого кольору і перемелюють.
Великий вміст масла служить причиною того, що в результаті перемолу виходить не борошно, а тахинная паста.
- Ціна: 366 ₴