Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 0.1 г |
Виробник | Marmarabirlik |
Країна виробник | Туреччина |
Вид консервації | Оливки |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Блістер |
Елітний сорт в'ялених чорних оливок з Туреччини
В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів в'ялені оливки найчастіше можна зустріти або у вакуумній упаковці або розсипом.
Енергетична цінність продукту: 382 ккал
Харчова цінність:
- Жири: 39.40 р
- Насичені жири: 16.06 р
- Ненасичені жири: 83.94 р
- Вуглеводи: 13.44 р
- Білки: 1.7 м
- Сіль / натрію 5.5 г / 2.2 м
- Волокно: 1,67 г
- Натрій: 820
- Вітамін B1: 0,027 мг
- Вітамін B2: 0,046 мг
- Вітамін Е: 5,241 мг
ДИВИТИСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЕЧЧИНИ
Інформація для замовлення
- Ціна: 36 ₴/упаковка