Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид консервації | Оливки |
Вага | 0.4 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Блістер |
Елітний сорт в'ялених чорних оливок з Туреччини
Вяленые оливки – один из самых древних способов приготовления этого продукта. Основа процесса вяления состоит в том, что оливки обезвоживают путем естественной сушки при температурах до 40 градусов по Цельсию. Вяление не должно быть быстрым и лучше всего его производить под лучами солнца. Следует понимать, что биохимия вяленых оливок будет несколько иная, чем у маслин приготовленных иными способами. Что это значит? Если не вдаваться в подробности, а просто констатировать факты, то именно в вяленых оливках сохраняется наибольшее количество полезных веществ и витаминов. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів в'ялені оливки найчастіше можна зустріти або у вакуумній упаковці або розсипом.
ДИВИТИСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЕЧЧИНИ
- Ціна: 116 ₴/банка