Кошик
886 відгуків

Шановний покупець, у період вихідних замовлення не приймаються. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
м.Дніпро, просп.Богдана Хмельницького, 142, Дніпро, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Маслинки чорні (масліни) в’ялені з кісточкою 400 г Fimted S Premium (Туреччина)

  • В наявності

110 грн/банка

Маслинки чорні (масліни) в’ялені з кісточкою 400 г Fimted S Premium (Туреччина)
Маслинки чорні (масліни) в’ялені з кісточкою 400 г Fimted S Premium (Туреччина)В наявності
110 грн/банка
Купити
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Купити
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Виробник Fimtad
УпаковкаПластикова банка
Вага0.4 кг
Користувальницькі характеристики
Вид консерваціїОливки

Fimtad — Компанія виготовляє різноманітні лінійки їжі та консервації.

Маслини чорні виялені без розсолу. Збирання оливкового дерева відбувається після того, як вони повністю з’являються і набувають чорного кольору, саме тоді вони мають м’ясисту структуру з тонкою шкіркою і маленькою легко відділяною кісточкою. Такі оливки багаті на вітамін А, залізо й кальцій.

Склад: Чорні оливки в розсолі натурального бродіння, сіль, регулятор кислотності (молодкова кислота), відвердитель (хлорид кальцію)
Енергетична цінність: 1499 кДж / 364 ккал

Харчова цінність у 100 г:

  • Жир 36.6
  • Насичені жири 5.9
  • Транс-жири 0 г
  • Холестерин 0.1 мг
  • Вуглеводи 5.7
  • Цах 0 г
  • Волокно 2.2 г
  • Белки 1.8 г
  • Соль/натрія 5.5 г / 2.2 г

 

Олівіки KURU SELE В’ються на відкритому повітрі в спеціальних плетених шарах шарів, шари перекидаються сіллю. Періодично оливки перевертаються вручну, щоб досягти рівномірного процесу в’ялення.

Вияльні оливки містять близько 20 відсотків жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у вигляді холестерину, а, навпаки, сприяє запобіганню серцево-судинних захворювань, ожиріння і навіть діабету.

В’ялена оливка - Один з найдавніших способів приготування цього продукту. Основою цього процесу є те, що оливки обезводнюють шляхом природного сушіння при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'язання не повинно бути швидким і найкраще його виробляти під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в’яленої оливки матиме дещо інше, ніж оливка, приготована іншими способами. Що це означає? Якщо не вкладатися в деталі, а просто констатувати факти, то саме у в’ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (солення або консервація) містять у собі або сіль або щілини, Нав’язливі оливки, так би мовити, вносили в себе лише сонце і морський бриз. Готові в’ялені оливки можуть пізніше додатково оброблятися. Наприклад, їх можуть посолити, обробити приправами, додати марінад.

В’ялена оливка — профілактика здоров’я

У в’ялених оливках зберігається до 20 відсотків жиру. Але це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений - навпаки, що запобігає серцево-судинним захворюванням. Комплекс мікроелементів та вітамінів міститься в оливках і оливковій олії називають навіть рідким золотом. Крім того, багато людей Середземномор’я звикли до невеликої кількості кісточок на тиждень, за їхніми словами, кращого травлення. Але ми не радимо вам робити те саме. Може бути свіжі кісточки і гарні, але у старих дуже часто починають формуватися  Деякі шкідливі речовини.

В’ялена оливка — концентрований смак

Виявляється у в'яленої оливки дуже концентрований смак. У декілька разів виразніший, ніж у консервованих. При цьому, якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесом, то в в'ялені якщо що і є, так тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть потім "слабляти" такий концентрат. Наприклад, трохи пом’якшуючи в’ялену оливку.

ДИВІТЬСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЦІЇ

Інформація для замовлення
  • Ціна: 110 грн/банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner