Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Marmarabirlik |
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 0.45 кг |
Основні | |
Упаковка | Пластикова банка |
Вид консервації | Оливки |
Склад | В'ялені маслини |
Fimtad — компанія виробник різноманітної лінійки продуктів харчування та консервації.
Маслини чорні в'ялені без розсолу. Збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і придбають чорний колір, саме тоді вони володіють м'ясистою структурою з тонкою шкіркою і маленькою легко відокремленою кісточкою. Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм.
Склад: чорні оливки в розсолі натурального бродіння, сіль, регулятор кислотності (молочна кислота), затверджувач (хлорид кальцію)
Енергетична цінність: 1499 кДж / 364 ккал
Харчова цінність у 100 г:
- Жир 36.6 р
- Насичені жири 5.9 г
- Транс-жири 0 м
- Холестерин 0.1 мг
- Вуглеводи 5.7 г
- Цукор 0 м
- Волокно 2.2 м
- Білки 1.8 м
- Сіль/натрію 5.5 г / 2.2 м
Оливки KURU SELE вялятся на відкритому повітрі у спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю. Періодично вручну оливки перевертаються для досягнення рівномірного процесу в'ялення.
В'ялені оливки містять близько 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у вигляді холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння і навіть діабету.
В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.
В'ялені оливки – профілактика здоров'я
У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений – навпаки сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії навіть називають рідким золотом. Крім цього багато жителів Середземномор'я схильні вживати по кілька кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, кращого травлення. Однак ми б не радили вам чинити так само. Может быть свежие косточки и хороши, но в старых очень часто начинают образовываться некоторые вредные вещества.
Вяленые оливки – концентрированный вкус
Оказывается у вяленых оливок очень концентрированный вкус. В несколько раз сильнее выраженный чем, например, у консервированных. При это если консервированные оливки подвергаются жестким технологическим процессам, то в вяленые если что и есть, так только соль. Именно поэтому иногда производители вяленых оливок могут впоследствии "ослаблять" такой концентрат. Например немного вымочив вяленые оливки.
Самовивіз в Дніпрі.
Доставка по Україні всіма службами крім Укрпошти.
ДИВИТИСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЕЧЧИНИ
- Ціна: 156 ₴/банка