Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 0.2 г |
Виробник | Marmarabirlik |
Країна виробник | Туреччина |
Вид консервації | Оливки |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Блістер |
Елітний сорт в'ялених чорних оливок із Туреччини
В'ялені оливки — один із найдавніших способів приготування цього продукту. Основа процесу в'янення полягає в тому, що оливки зневоднюють способом природного сушіння за температур до 40 градусів за Цельсієм. В'яління не має бути швидким і найкращим його виробляти під променями сонця. Треба розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у оливок, приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдавати в подробиці, а просто констатирувати факти, то саме у в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовані іншим способом (солення або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно окресленої, увібрали в себе тільки сонце та морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад, їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів в'ялені оливки найчастіше можна побачити або у вакуумному пакованні або розсипі.
Енергетична цінність продукту: 382 ккал
Харчова цінність:
- Жири: 39.40 г
- Насичені жири: 16.06 г
- Ненасичені жири: 83.94 г
- Вуглеводи: 13.44 г
- Білки: 1.7 г
- Сіль/натрію 5.5 г/2.2 г
- Волокно: 1,67 г
- Натрій: 820
- Вітамін B1: 0,027 мг
- Вітамін B2: 0,046 мг
- Вітамін Е: 5,241 мг
ПІДТРИМАТИ ПРОДУКТИ З ТУРЦІЇ
Інформація для замовлення
- Ціна: 68 ₴/упаковка