Основні | |
---|---|
Вага | 275 г |
Країна виробник | Туреччина |
Упаковка | Скляна банка |
Сировина для тахінної пасти є кунжут. Той самий, який кладуть у цукерки-тягучки й нугу, яким посипають бублики та булочки. Як же відбувається перетворення кунжуту на тахіну пасту? І навіщо вона потрібна?
Технологія приготування тахіної пасти досить бентежна — кунжутні насіння вимочують до розбухання. Потім вилущується шкірка. Для того, щоб відокремити шкірку від насіння, використовують солону воду. Шкірка йде на дно, а насіння спливає на поверхню. Потім насіння кунжуту збирають, висушують, обсмажують до золотистого кольору та перемелюють.
Великий вміст олії слугує причиною того, що внаслідок перемола виходить не борошно, а тахінна паста.
- Ціна: 195 ₴