Кошик
886 відгуків

Шановний покупець, у період вихідних замовлення не приймаються. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
м.Дніпро, просп.Богдана Хмельницького, 142, Дніпро, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 450 г Fimtad S (Туреччина)

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 450 г Fimtad S (Туреччина), фото 2Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 450 г Fimtad S (Туреччина), фото 3
  • На складі
  • Код: Размер: S (291-320/кг)

144 грн/банка

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 450 г Fimtad S (Туреччина)
Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 450 г Fimtad S (Туреччина)На складі
144 грн/банка
Купити
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
Купити
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні атрибути
Виробник Marmarabirlik
Країна виробникТуреччина
Основні
Вага0.45
УпаковкаПластикова банка
Вид консерваціїОливки
СкладВ'ялені маслини

Fimtad — компанія виробник різноманітної лінійки продуктів харчування та консервації.

Маслини чорні в'ялені без розсолу. Збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і придбають чорний колір, саме тоді вони володіють м'ясистою структурою з тонкою шкіркою і маленькою легко відокремленою кісточкою. Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм.

Склад: чорні оливки в розсолі натурального бродіння, сіль, регулятор кислотності (молочна кислота), затверджувач (хлорид кальцію)
Енергетична цінність: 1499 кДж / 364 ккал

Харчова цінність у 100 г:

  • Жир 36.6 р
  • Насичені жири 5.9 г
  • Транс-жири 0 м
  • Холестерин 0.1 мг
  • Вуглеводи 5.7 г
  • Цукор 0 м
  • Волокно 2.2 м
  • Білки 1.8 м
  • Сіль/натрію 5.5 г / 2.2 м

Оливки KURU SELE вялятся на відкритому повітрі у спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю. Періодично вручну оливки перевертаються для досягнення рівномірного процесу в'ялення.

В'ялені оливки містять близько 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у вигляді холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння і навіть діабету.

В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.

В'ялені оливки – профілактика здоров'я

У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений – навпаки сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії навіть називають рідким золотом. Крім цього багато жителів Середземномор'я схильні вживати по кілька кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, кращого травлення. Однак ми б не радили вам чинити так само. Може бути свіжі кісточки і гарні, але в старих дуже часто починають утворюватися деякі шкідливі речовини.

В'ялені оливки – концентрований смак

Виявляється у в'ялених оливок дуже концентрований смак. В кілька разів сильніше виражений ніж, наприклад, у консервованих. При цьому, якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесам, то в в'ялені якщо щось і є, то тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть згодом "послаблювати" такий концентрат. Наприклад трохи вимочивши в'ялені оливки.

ДИВИТИСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЕЧЧИНИ

Інформація для замовлення
  • Ціна: 144 грн/банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner