Кошик
1154 відгуків

Шановний покупець, у зв`язку із позаплановими відключеннями світла замовлення приймаються найближчим робочим днем, але відправки можуть затримуватись до декількох діб.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
м.Дніпро, просп.Богдана Хмельницького, 142, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 800 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина)

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 800 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина), фото 3
  • Немає в наявності
  • Код: Размер: 2XS (351-380/кг)

404 ₴/банка

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 800 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина)
Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 800 г Marmarabirlik Kuru Sele 2XS (Туреччина)Немає в наявності
404 ₴/банка
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникMarmarabirlik
Країна виробникТуреччина
Вага0.8 кг
Основні
УпаковкаПластикова банка
Вид консерваціїОливки
СкладВ'ялені маслини

В'ялені оливки в оливковій олії Marmarabirlik Kuru Sele 2XS

Харчова цінність на 100 г:

  • Енергетична цінність: 1499/364 (кДж/кКл)

  • Жир: 36,6 г

  • Насичені жири: 5,9 г

  • Трансжири: 0 г

  • Холестерин: 0,1 мг

  • Вуглеводи: 5,7 г

  • Сахар: 0 г

  • Волокно: 2.2 г

  • Білки: 1.8 г

  • Сіль: 5.5 г

Розмір: 2XS (351-380/кг)

Оливки KURU SELE мляваються на відкритому повітрі в спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю. Періодично вручну оливки перевертаються для досягнення рівномірного процесу в'ялення.

В'ялені оливки містять приблизно 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у формі холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння й навіть діабету.

В'ялені оливки — один із найдавніших способів приготування цього продукту. Основа процесу в'янення полягає в тому, що оливки зневоднюють способом природного сушіння за температур до 40 градусів за Цельсієм. В'яління не має бути швидким і найкращим його виробляти під променями сонця. Треба розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у оливок, приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдавати в подробиці, а просто констатувати факти, то саме у в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовані іншим способом (солення або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно окресленої, увібрали в себе тільки сонце та морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад, їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.

В'ялені оливки — профілактика здоров'я

У в'ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений — навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів міститься в оливках і оливковій олії називають навіть рідким золотом. Крім цього, багато жителів Середземномор'я схильні вживати по нескольці кісточок на тиждень, для, як вони стверджують, найкращого травлення. Однак ми б не радили вам надходити так само. Може бути свіжі кісточки та гарні, але в старих дуже часто починають утворюватися  деякі шкідливі речовини.

В'ялені оливки — концентрований смак

Виявляється, у в'ялених оливок дуже концентрований смак. У кілька разів сильніший, ніж, наприклад, у консервованих. При цьому якщо консервовані оливки піддаються жорстким технологічним процесам, то у в'ялені, якщо що і є, так тільки сіль. Саме тому іноді виробники в'ялених оливок можуть згодом "слабляти" такий концентрат. Наприклад, трохи вимочивши в'ялені оливки.

Самовивіз у Дніпрі.
Доставка в Україні всіма службами, крім УкрПошти.

 

ШВИДКЕТЬ ПРОДУКТИ З ТУРЦІЇ

Інформація для замовлення
  • Ціна: 404 ₴/банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner