Кошик
1114 відгуків

Шановний покупець, у зв`язку із позаплановими відключеннями світла замовлення приймаються найближчим робочим днем, але відправки можуть затримуватись до декількох діб.

+380 (68) 939-09-67
+380 (99) 312-06-01
пр.Богдана Хмельницкого (быв. Героев Сталинграда), дом 142, 1й этаж, Дніпро, Україна
Кошик
Товари для дому. З ЛЮБОВ'Ю ДОСТАВЛЯЄМО КРАЩЕ!

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина)

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина), фото 2
  • Немає в наявності

67 /упаковка

Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина)
Оливки чорні (маслини) в'ялені з кісточкою 950 г Marmarabirlik 2XS (Туреччина)Немає в наявності
67 /упаковка
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
+380 (68) 939-09-67
Мобільний
  • +380 (99) 312-06-01
    Мобільний
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникFimtad
Країна виробникТуреччина
Основні
Вага0.2
Вид консерваціїОливки
Користувальницькі характеристики
УпаковкаБлістер

Елітний сорт в'ялених чорних оливок з Туреччини

Маслини чорні в'ялені без розсолу, збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і придбають чорний колір, саме тоді вони володіють м'ясистою з тонкою структурою кожецей і маленькою легко відокремленою кісточкою. Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм.

Marmarabirlik — світовий лідер по виробництву оливкового масла, маслин і продукції з маслин. На ринку з 1952 року.

Склад: Чорні оливки в розсолі натурального бродіння, сіль, регулятор кислотності (молочна кислота), затверджувач (хлорид кальцію).

Енергетична цінність на 100 г продукту: 1499 кДж / 364 ккал

Харчова цінність:

  • Жир (р) 36,6 г
  • Насичені жири (г) 5.9 г
  • Транс-жири (г) 0 р
  • Холестерин (мг) 0.1 мг
  • Вуглеводи (г) 5.7 г
  • Цукор (м) 0 р
  • Волокно (р) 2.2 м
  • Білки (г) 1.8 м
  • Сіль / натрію (р) 5.5 г / 2.2 м

В'ялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу в'ялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. В'ялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія в'ялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в в'ялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то в'ялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові в'ялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів в'ялені оливки найчастіше можна зустріти або у вакуумній упаковці або розсипом.

Виробництво оливкової продукції Marmarabirlik

ДИВИТИСЯ ПРОДУКТИ З ТУРЕЧЧИНИ

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 67 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner